Alkoholsalg ikke tilladt på valgdagen i Uruguay

I dag, søndag, var der valg i Uruguay. Da der ikke er en lukkelov som i Danmark kan man normalt købe ind, også om søndagen og også om aftenen. Så jeg kunne gå i supermarkedet og købe ind. Men afdelingen med vin og anden alkohol var afspærret og afspærringen forsynet med et skilt som kan ses nedenfor. Der står at der ikke må sælges alkohol imellem 19:30 lørdag og 19:30 søndag ifølge valg lov nr. 7812.

Alkoholsalg forbudt på valgdagen
Alkoholsalg forbudt på valgdagen

Published by

Lau

Softwareudvikler, iværksætter. Bosiddende i Montevideo, Uruguay. Ha.dat fra Handelshøjskolen i København.

2 thoughts on “Alkoholsalg ikke tilladt på valgdagen i Uruguay”

  1. Hvis tradeoff for en afskaffelse af lukkeloven er at man ikke kan købe alkohol på valgdage, så synes det mig at være et glimrende bytte 🙂

  2. I Panama har de den samme regel. Men jeg syntes jeg kan huske at det er ulovligt op til 2 dage før valget. Dette er specielt upopulært da valg altid er på en Søndag, så de to vigtigste gå i byen nætter er tørre. Folk plejer normalt bare at købe et par flasker rom ekstra så de kan klare sig igennem.

Comments are closed.