Hurra for ølreklamer – ikke mindst når de gør grin med Argentina

Brasilianere og argentineres forhold kan vel nærmest beskrives som svarende til vores forhold til svenskerne. Vi har tidligere haft et indlæg med vittigheder om argentinere, and here we go again. Dog er der denne gang tale om to forrygende reklamer for den brasilianske øl Skol. Det hele er vist til at forstå selv uden at man kan portugisisk.

Ps. Det er dem med “svenskerhår”, der er argentinere 🙂

Published by

Niels Westy

Udlandskommentator ved Dagbladet Børsen Præsident i Akademiet for Fremtidsforskning Tidligere boet i Rio de Janeiro, Brasilien. Har gennem mere end 20 år skrevet og undervist om Latinamerika og Brasilien. Cand. polit

One thought on “Hurra for ølreklamer – ikke mindst når de gør grin med Argentina”

Comments are closed.