Propagadavideo om Falklandsøerne

Argentinas regering har fået lavet en propaganda video i forbindelse med OL 2012 i London, 30 år efter Falklandskrigen. En Argentinsk OL-deltager træner på Falklandsøerne og i videoen kommer der en tekst frem der siger at “For at konkurrere på engelsk jord, træner vi på argentinsk jord.” Underforstået at Falklandsøerne (også kaldet Islas Malvinas) er argentinsk jord.

Videoen er uploadet på youtube kanalen der tilhører Casada Rosada. Casada Rosada betyder det lyserøde hus og, ligesom det hvide hus i USA, er der hvor præsidenten har kontor.

Published by

Lau

Softwareudvikler, iværksætter. Bosiddende i Montevideo, Uruguay. Ha.dat fra Handelshøjskolen i København.

One thought on “Propagadavideo om Falklandsøerne”

  1. Har set den, det er utroligt. Hvad man ikke kan bruge nationalisme til – for eksempel at få folk til at glemme at mens den officielle inflation i april 0,8 procent, var den reelt 2,15 procent. Ser ud til at inflationen endda er svagt accelerende.

Comments are closed.