Officiel pause på Americas

Som det vist fremgår med al tydelighed har det været sjældent med updates siden sommer her på bloggen. Jeg har derfor besluttet mig for “officielt” af holde pause fra denne blog af tidsmæssige årsager.

Jeg skriver fortsat til Børsen om Latinamerika og det vil jeg blive ved med.

Ligeledes har jeg også skrevet om valget i Brasilien til Ræson. Her kan man læse mit bud på fremtiden for Brasilien, der er i svære økonomiske vanskeligheder:

Endelig vil jeg henvise til punditokraterne.dk hvor jeg også skriver.

Jeg forventer dog at genoptage denne blog på et senere tidspunkt (senest  medio 2015).

 

Published by

Niels Westy

Udlandskommentator ved Dagbladet Børsen Præsident i Akademiet for Fremtidsforskning Tidligere boet i Rio de Janeiro, Brasilien. Har gennem mere end 20 år skrevet og undervist om Latinamerika og Brasilien. Cand. polit